Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter utan fördomar

Det är inte vikten
som räknas

Det är tyngden
i orden




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-26 16:28



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
hehe
2008-05-28

    Louvisa
Så snyggt!
2008-05-27

  Christer Eriksson
Exakt, lätt i teorin men så svårt att omvandla till praktik…
2008-05-26

  inutimonster
där fick du till det! enkelt och hur fiffigt som helst. det blir en applåd från mig ;)
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan