Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är ett myggbett

det är när du knyter min sko som jag bara vill bevara rosetten och ge dig en sockerkyss, för du vet att jag inte kan knyta mina skor längre, jag vill hällre hålla dig i handen (men det gör jag aldrig längre)

en sommarvind kom förbi igår, jag gör allt för att få din lukt att fastna i min hud, jag frågade din lata vän om han kunde hålla min oversize tröja i xs, då du snabbt tittade bak och bländade mig med ditt leende och sa att jag kan ta den, du tog på dig den, så bra att den vävdes in i din kropp.

jag smålog igen,(men bara när du inte såg)

du sa att kärlek inte är din grej, jag läste att du skrivit det. du är kär i henne (jag är kär i dig)

jag klippte dig igår, igentligen ville jag inte ,jag ville inte förstöra något, du sa att det kan väll inte bli värre (och jag tänkte att bättre kan det inte bli) jag borstade bort de små guld håren från din nacke som saxen klippt loss och du fick min hand i din nacke,

jag klippte sönder mitt hjärta igår.

det ligger på gräsmattan över hängmattan.du har mitt nummer om du inte raderat det, "emma" du la in det på emma. två bokstäver efter hennes namn.




Fri vers av himlen
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-26 19:26



Bookmark and Share


    Jojjan
Så fint och enkelt, några stavfel och särskrivningar som störde men jag tyckte om helheten :)
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

himlen
himlen