Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

får det göra ont att se dig lycklig? det gör ont att se dig lycklig

det var vintern 07 då jag föll för dig,
och jag faller än.

jag behöver ett svar på om du inte vill vara kvar, om du kommer

tillbaka


tystnaden äter upp mig och snart finns det bara

du i mig

kvar




Fri vers av himlen
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-28 17:00



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
åh, så vacker.
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

himlen
himlen