Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ska vi läsa lusen av dikt; 4000

Lössfritt
spritfritt

klara ögon
ser
klara spår

Rutorna spricker
bakom står
flickor
som ser bra ut

minut för minut
tickar
mot timmar

jag tackar
jag

för
ordet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 190 gånger
Publicerad 2008-05-27 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan