Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN FRÅGA TILL LILL

Du är livet!
Min högsta kärleksgudinna!
Mitt allt!
och min längtan…

Jag?
Med mig är det rätt skralt faktiskt:
- lite tråkig
- taskigt minne
….det händer saker med kroppen efter 50,
jag inte hade en aning om…?
Måste ut och ”valla” den varje dag
i MINST 30 minuter!
(För att den överhuvudtaget ska starta på morgonen)
Annars är det väl rätt Ok

- ”Lill, kan du...känna… bara lite sympati?"




Fri vers av Lennart Lindgren
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-27 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Lindgren
Lennart Lindgren