Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskling


åh vad jag älskar dig mitt hjärta mitt liv mitt allt
du vet vad du betyder eller hur
du är värd allt guld dess värde tiofallt
för alltid genom ur och skur
jord och dess helvete


en vandring på yta och över öppet hav
en kohälsning och kast med liten vattenballong
doppa tårna i vattnet från bryggan
och ett pinsamt blottande

en dikt från ensam stund

alltid vi

vi sa
alltid vi

alltid vi

älskling

älskling

bästa vän

det är solklart, javisst
att molnen nu skymmer lyckan

älskling
du lovade

du lovade mig för alltid




när jag kom där
sprang där
i min sommarklänning med mitt sommarleende & min sommarblick
så var du min lycka
och du var alltid min räddning
du har alltid varit min räddning
du har alltid varit mitt allt
du sa att detta aldrig skulle ske,

du har alltid varit mitt allt

och älskling
du lovade mig ett för alltid


du sa att du skulle dö för min skull
och jag sa att jag skulle dö
och du sa att du skulle dö
vi skulle dö utan varandra
vi kommer att dö
utan varandra

jag har aldrig brytt mig om kärlek familj vänner lycka
för jag visste att du på något sätt var allt det där
att du aldrig skulle lämna min sida

men nu vet jag verkligen inte
nu vet jag verkligen ingenting alls

detta är inte ens en dikt
det är ingenting alls
absolut ingenting
detta är sorg
detta är bortglömda minnen
och detta är





en dikt från ensam stund

alltid vi

vi sa
alltid vi

alltid vi

älskling

älskling

bästa vän

det är solklart, javisst
att molnen nu skymmer lyckan

älskling
du lovade

du lovade mig ett för alltid




Fri vers av Martina
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-28 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina
Martina