Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skit i att allting blöder

Mitt ansikte har gått sönder
och jag spottar några kindtänder
i mina skitiga nävar
torkar av dem på byxbaken

För vi brukar ju vara glada flickor.
Roliga flickor.
Med energi.

Det är vad vi säger i telefon.

Det kallas att stötta varandra.

Men jag vägrar ju att vara annat än glad och rolig.

Vi måste ju för i helvete le

Skit i att allting blöder

Le. Bara le.

Jo, jag torkar av dem på byxbaken.
Tar nya tag.

Tänderna lägger jag i ett glas.
Till tandfen.




Fri vers av Tina-sol
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-28 21:50



Bookmark and Share


    Glittra G
Mm .. fina glada duktiga flickor måste vi vara. Jag gillar din ilska i texten.
2008-05-29

    Melona
Shit,

mycket guldpengar blir det!
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol