Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man håller på att falla

Hon sitter och stirrar
på en papperslapp
Syftet är klart
men tiden är knapp
Hon måste hinna klart
hon måste absolut
Livet är ej längre
en lek som förrut

Väggar börjar tala
det blir värre och värre
Ljuspunkter finns
men de blir färre och färre

Hon lever, andas
och förtär sin stress
Ständigt kontrollerad
av en jävla deadlinepress

Kastad in i väggen
Utbränd flicka på 16 år
hennes tårar ser de aldrig
de vet inte hur hon mår

Hon försöker vara stark
kanske för att visa dem alla
Men det är svårt att vara stark
när man håller på att falla




Fri vers av Någon AB
Läst 460 gånger
Publicerad 2005-06-29 18:29



Bookmark and Share


    vilsen
denhär var jättebra !
2005-06-29

  SMÅLAND
tycker absolut den är läsvärd!
2005-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Någon AB