Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskar dig!

Jag älskar älskar älskar dig
från det kan ingen hindra mig
Och vad som än händer
i morgon och idag
så kan ingen älska dig mer än jag
och vad som än händer
med världen och med mig
så kommer jag aldrig någonsin
att glömma dig




Fri vers av Undrande
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-30 21:15



Bookmark and Share


  Kalle.O
Stark kärleksförklaring...
Fin!
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Undrande
Undrande