Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knivens vassa kant är matt

 

Tiden av saknad skapade en kniv

Den förstörde och splittrade mitt liv

Och nu skär den återigen

Knyter en bindel av lögn runt ögonen

Sanningen och själens tårar brinner

Blodet rinner, smärtan försvinner

när bladet befinner sig djupt inom mig

 

I skuggan inuti mitt hjärta vissnar lyckan

I blodet pulserar hånfullt olyckan

Kväver mina innersta drömmar

I sorgens listfyllda strömmar

I den ökande tveksamheten

Föddes och växte erfarenheten

Att sändigt blöda, skadar mig inte mer

 

Det gör jag så bra på egen hand nu

Trots att knivens vassa kant skars itu




Fri vers av SanSuicide
Läst 556 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-30 22:34



Bookmark and Share


    Satusilmät
Det gör ont att läsa denna din text.
2008-06-19

  Manal
du skriver så läsaren är med i varje bokstav av dessa ord, smärta och sorg känner juag
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

SanSuicide
SanSuicide