Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans ängel

Hon dansar i värmande solsken
medan flingor av glitter faller ner.
Hennes vingar darrar av glädje
och glittret i hennes hår blir bara fler.

Hennes skratt klingar rent som kristall
och dess toner svävar sakta bort
följd av små spår av glitter
och mera skratt av samma sort.

Hon leker med vinden en liten stund
förän den för bort hennes gåva
till människorna seglar strimmor av lycka
men att de håller för evigt,kan hon aldrig lova.




Fri vers av nettie
Läst 227 gånger
Publicerad 2008-05-31 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nettie