Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets snår

Skynda långsamt
genom Ödets snår.
Lystra lystra
och torka bort din tår.
Ljuvliga toner
på vindens vingar.
Pianomusik så vacker
långt borta det klingar.
Skynda långsamt
genom Ödets snår.
Följ så sakta
ditt hjärtas spår.
Lyckan leker
i solens glitter.
Kärleken följer tyst
som älvors fnitter.
Skynda långsamt
genom Ödets snår.
Vem vet vad som döljer sig
i Framtidens år.




Fri vers av nettie
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-19 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nettie