Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tralala tralala lalala, han tog av sig sin kavaj, sparka av sig båda skorna och så spotta han ut snuset, sa min sköna får jag lov... Lasse Berghagens låt


Jag sjunger gärna din poesi







Jag läste dig idag
sedan föll det mig på läppen
att så sjunga dina ord

texten föll in i en obekant visas noter
föll från mina läppar i rörelse
fann sig väl till rätta i min mun




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-01 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP