Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kanske blir den 22 maj 2014 ?

Vi välter omkull
leenden
och samlar tårar
i lunchboxen

gömmer dom
för allmänheten


Vi tittar på
tv och
tittar på
varandra
och tittar på tv

igen
¨
Inget är så starkt som
solen;
i sin avsaknad

Inget är

rysligt
som utgången
fläskfärs

Vilken
dag som helst
så ska jag uppfylla mina drömmar

Vilken
dag
som helst





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 187 gånger
Publicerad 2008-06-01 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan