Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ligger på rygg och känner mig allt annat än trygg

Du tiger !

Klöser sönder mitt hjärta
med din tystnad

Det vattnas i din mun
när du ser
mitt
slappa kött
som bara
ligger
där framför dig som ett offer

Inte ens gamarna
vågar sig nära

När du
blottar
dina vassa tänder

samtidigt som du
sakta närmar
dig

min sista
stund




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-01 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan