Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orättvist

 

det är orättvist...

...för Du andas...

...när Du kväver...

 

...mig




Fri vers av SanSuicide
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-01 19:45



Bookmark and Share


    Satusilmät
En text som berör mig på djupet!
2008-06-19

  Blodros
..den här får mig att stanna upp
stark närvaro i orden
2008-06-17

  Heiven
ryser....//bra mkt bra...kort och äkta
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

SanSuicide
SanSuicide