Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Palett

Sköna lila reta grå, svart slå.
Blekgrå stor tappat ögat,
ont i örat.


Sköna lila skrattar...
egentligen inte.
Grå tonar ut, frågar sig sitt fel.


Sköna lila stryker runt blekgrå stor,
skönare lilagrå. Alltid skön lilagrå,
de två.


Svart överallt,
sällan närvarande,
men ändå evig skugga.


Älskar skuggan, önskar den var alltid ljus.
Blekgrå stor har munnen kvar.
Svart lyssna utan öra?


Sköna lila tassa tyst
hälsar på grå
som försvunnit.


Förlåt säger ledsna ögon...
alla färger små tittar på,
kan någon förstå?




Fri vers av jojanni
Läst 558 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-01 20:42



Bookmark and Share


  danne //
måste bara skriva,
att den väcker något till liv!
Vackert och känsligt, som läsaren fångas utav.
gillar
2018-12-31

  Sladjana Zubcevic
\" ... Förlåt säger ledsna ögon...
alla färger små tittar på,
kan någon förstå? \"
V A C K E R T
2008-06-10

  Maria Zena Viklund
vackert, vackert, vackert!
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

jojanni
jojanni