Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig, om dig, för mig.,


Jag skrev en dikt till dig.
Jag skrev också en dikt om dig.
Det jag skriver är intet...

Säger ingenting om dig,
inte heller någonting om mig,
inget om det vi skulle kunna vara,
heller inget om det vi faktiskt är.

Jag ska sluta skriva till dig, om dig.

För oss finns inget.

Min gränslösa längtan,
en sten som faller i ett bottenlöst hål...




Fri vers av jojanni
Läst 515 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-23 15:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra!
2014-05-27

  friheten
Väldig fin, specillt det här:

"Min gränslösa längtan,
en sten som faller i ett bottenlöst hål..."
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

jojanni
jojanni