Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyans i ord

 

Du tror säkert att bilder ljuger,
nej inte så, du inte bara tror,
du vet.

För du pillar också på valen, ibland,
de där knapparna på tangentbordet.

Så välkommen in
i vetandets oas.
Du kan reglerna
där inget är
och allt förblir,
vad huvudstadens prinsar och prinsessor
i ett nära slut och sista försök
suddar bort med ett enter.

Där de efter spåren, smyger sig fram,
till sist lägger till ett ok,
återigen med ett tryck,
enter
och där står du.

Vad var det som hände,
vågar du tro på det,
eller är det bara, en till falsk
men vacker...

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 244 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-01 22:01



Bookmark and Share


  aol
här måste jag tnka till bravo vackert
2008-06-04

  Lena Krantz VIP
Jag kommer att tänka på nätdejtingsställen där man verkligen inte kan lita på att folk är dem de utger sig för att vara....fast en del är ju i ock för sig det *ler fundersamt*...

fint skrivet om detta!

;o)
2008-06-01

    sunnanvind
Applåder! Den får du en att tänka till om!
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt