Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett uttryck för mitt livs tillstånd just nu


värkande väntan

tio tusen tårar torka i sprucken själs skugga

ömmande ögon övervakar min vittrade verklighet

vänner väntar vaksamt i talande tomhet

saknadens smärta stegrar i kroppens kalla kylrum

ensamheten etsas envist med tankarnas tunga tryck

var vilar värmen som brukade bära bördan

letar livet men mäter många mil

horisonten håller hårt i vägens viktiga vändning

hoppas hjärtat håller till kärleken kan komma




Övriga genrer av mangeba
Läst 512 gånger
Publicerad 2008-06-02 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mangeba