Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carpe diem

Natten breder ut sitt täcke

över små och stora

Tänk på vad du har,

inte vad du kan förlora

Möt morgonen med öppna ögon

och låt dem se

Se vad du kan ta emot

och vad du kan ge

Glöm inte gårdagen

men låt den inte tynga ner

Först då kan den nya dagen

möta dig och ge mer och mer




Övriga genrer av mangeba
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-02 01:23



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
En dikt fylld av förtröstan! Hoppfull och trösterik....
Texten får mig att känna lugn, skulle kunna ha den som vaggvisa.
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

mangeba