Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Ett hjärta blöder så lätt
ett minne svider som salt

men salt renar

Du, en dag kan du pilla bort skorpan
och minnas med en smak av sött

Du bär alltid på ärret
det är en del av dig

Det kommer vara det som skiljer ditt nya Du
från den du varit




Övriga genrer av mangeba
Läst 377 gånger
Publicerad 2008-06-02 01:25



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
FINT!
Jag tror att jag håller på att pilla bort skorpan nu. Det har tagit lång tid och varit en kämpig resa. Men nu är jag här, och läser min hjärnas minnen i din text.
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

mangeba