Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På vandring

Jag möter din blick där jag går

Ser du vem jag är, hur jag mår

Anar du vem jag har blivit, ser du sorgens spår

Jag begär inte mycket av dig

men en sak förblir evig

Du kommer aldrig förstå svärtan i min själ

förrän du delat upplevelser i två livs vägskäl

och kommit vidare på din egen vandring

När själen säger "ligg ner", men kroppen säger "spring"

när motvinden pressar dig bakåt och du orkar ingenting

Vet då att jag väntar bortom nästa krön

väntar på att möta dig, redo att följa dig

Redo att bära dig, höra ditt hjärtas bön

och hoppas att vi kan följas åt längs vår långa stig

Ser du var jag går
Ser du hur jag mår
Ser du sorgens spår




Övriga genrer av mangeba
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-02 01:23



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Å, vad jag minns den tiden. När kroppen inte kunde, inte ville något av det jag tänkte. Inte ens kaffe fick jag, och mat var det inte tal om. Nu minns jag alltihop, filmen rullar i mitt huvud.
Din text är oerhört berörande. Bokmärkt.
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

mangeba