Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du & jag

Våra band knyts hårdare…
de virvlar sig fast…
runt dig …
runt mig…
tillsammans.
trycker sig hårdare om bröstkorgen
svårt att andas…
svårt att förstå,
det verkliga i att du är min.

Du & jag

Skriker mig hes av lycka
tapetserar känslan av dig på tomma väggar av mitt oändliga hjärta
Låter dig klättra på insidan av min näthinna
Låter dig falla tusen meter för att landa på de finaste ord jag kan ge dig.
Låter vinden va min hand, som stryker din kind.
Den som följer dig överallt, som aldrig slutar existera,
som alltid finns där,
förvandlar mig till något vardagligt – i ditt liv.
Släpper du så släpper jag.
Stannar du så stannar jag.




Fri vers av Sofie Söderberg
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-02 00:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Låter dig falla tusen meter för att landa på de finaste ord jag kan ge dig. \"

Mäktigt!
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Söderberg
Sofie Söderberg