Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det hade känts som min sommarklänning mot knät

Om det hade känts
som min sommarklänning
mot knät

Lika lätt

Då hade jag dansat oss lyckliga

Det är ju sommar för fan.

Och om det hade känts
som volangen
mot låret

Hoppfullt kittlande

Då hade jag dansat oss till fullo

När klänningen så glidit ner
skulle det inte vara för att jag håller
igen

Axlarna sluttande sänkta

Det är ju sommar för fan

och jag vill älska

Det är bara det att klänningen är

av betong




Fri vers av Tina-sol
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-02 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol