Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta tankar

Hon drar ner
alla
rullgardiner

Det är dags
att förena
svart
med rött

ingenting är längre
vackert

Hon speglar sig i
rakbladet
och ser bara tårar

Askkopparna
är lika fyllda
som hon är tom

De inre skriken
vill ut

och det är
det
som hon är
allra mest rädd
för




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-02 18:39



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
vilken gripande text.
du har fått in en kuslig känsla i denna..
snyggt
2008-06-04

  Frökenfanny
en väldigt väldigt bra text om deprisson som endå känsn verklig och inte överdriven som många gör.mkt bra
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan