Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21:03 det blev tre, den som läser får se

Smuts;
en del
av min renhet

Renhet;
en ouppnåbar
kristen
bubbla

Lust;
skapandet
är
mitt
frivilliga centrum




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-02 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan