Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svar på en text av en poet här inne som kanske vill va anonym


Snart nog är det tull på att trampa stadens sten









F-kassan?
De gör bara som de blir tillsagda,

det är regeringen som tror
att de förstår vad de gör,

de säger ju att staten,
dvs folket, inte skall äga något...

nu äger vi snart i gemenskap
inte ens marken vi går på




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-02 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP