Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har kvar min, den står så ståtligt uppå macen


Jag hade ingen dalahäst när vi var små...






...men vi hade varsin åsna i halm
med en ryttare i sadeln,
också den av halm...


jag och min bror fick vara varandras åsna,
ibland red jag på hans rygg,

i övrigt toppred han mig
eller försökte i vilket fall sig på...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-02 23:11



Bookmark and Share


  korpfjäder
*ler* syskonkärlek.. halmåsnor är vad de är de där syskonen. Men man älskar dem... gör man ju...
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP