Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödlig

Skit inte i skiten
samla upp den
och släng
i närmaste
sopkorg

Gör av
med
gammal ost,
tugga inte för mycket

Lyssna
på dom som
lyssnar

Skit i dom
som skiter i dig
(men som låtsas
att dom bryr sig )

Vattna dagen
med
inre solsken,
solariumcancer
kan vi vara utan

Poppa upp lite popcorn
varva ner

Rota
inte igång
stressen,
låt den
falna

Vänd om
när
det pirrar i magen,
kärleken
är
dödlig




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 257 gånger
Publicerad 2005-06-30 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan