Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egentligen en del av en prosapryl...jaja...ska jag måla över den med vitt?


zyklop B


att verbalisera en bild är lika självklart
som att måla ett ord
på fingertopparna

jag lägger ut tjockt med vit färg
över en duk
stryker över den
ångrar mig
målar över allt

han svarade aldrig
bara vände sig bort
som för att samla ihop sig
sedan sköt han från höften

kanterna blir röda
jag blandar glas och berlinerblått
och tänker att det ska kännas vasst
att smeka ögats skärvor




Övriga genrer av himlens hemlighet VIP
Läst 955 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-06-03 12:50



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Sorgsen. Berlinerblått är en vacker nyans.
2008-06-04

  Maria Zena Viklund
och jag tänker att du målar fantastiskt och att dina ord är stora, applåd o bokmärke!
2008-06-04

  Lola
Du målar fantastiska tavlor, både med penslar och ord.
De tre första raderna är oerhört skarpa. Jag läser dom flera gånger och de blir bara bättre och bättre.
Flanerade förbi ditt hem idag och kikade in, men såg ingen.
Längtar dig ju.
2008-06-03

    Göte Holmlund
hmm känner igen d där m måla vitt..kanske marmorera hela världen m ett par simfötter..mjo d e d d handlar om
2008-06-03

  Daniel_78 VIP
du skall måla hela världen lilla...

jag har slutat skriva vettiga kommenterar
men du inbjuder ju till att kladda med fingrarna
2008-06-03

  madinsane
\"jag tänker att det ska kännas vasst
att smeka ögats skärvor\"

är MUMS.. eller liksom fan vad bra.. ja, du hajjar!
2008-06-03

  himlens hemlighet VIP
målar vitt vitt vitt
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP