Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skall vi vara dumma nog att låta dem få leka sandlåda en period till eller skall de få veckla ut sina fallskärmar och ta mark litet hårt sådär i verkligheten?


Vi vanliga skattebetalare kan int fan va politiker






Medlemmarna
i regerings ställning
får aktivitets ersättning

något måste de ju få ut
för att de inte klarar av
att ha ett vanligt hederligt arbete




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-03 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP