Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3 Haiku


"hAIKu TrIsS"

Tal är din gåva.
Dina ord kan förföra.
Men är dem sanna?

Endast i drömmen
sveper din famn in min barm.
Likt änglavingar.

Jag flyr från kärlek
Den skrämmer mig förfärligt.
Tur att du har mod.





Bunden vers (Haiku) av MemoryLane VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-03 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP