Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän...

jag tittar ut...
kan inte fatta att det är slut...
allt som vi trodde på....
kan vi nu inte få...
allt bara försvann....
innan vi hann...
göra allt det där...
jag önskar du var här...
varför du...
o varför nu....
mina tårar rinner...
inga känslor försvinner...
även om du är borta så blir du inte glömd....
en vän som du finns i mitt hjärta gömd....




Fri vers av Undrande
Läst 232 gånger
Publicerad 2008-06-04 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undrande
Undrande