Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av freja-lena


Något litet om kärlek






kärleken till vännen
är inte dålig

kärleken till självet
nödvändig




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-04 22:35



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Tar dina ord som en klokhet i sig...härligt skrivet i korta ordalag :)
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP