Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- kärleken är verkligen stor

- Kärlek kan tyckas på många sätt
för några en börda, för några så lätt.
Kärleken är inte alltid sann
varken för kvinna eller man.
För vissa tar den slut,
för andra håller den livet ut.
För vissa kan kärleken tyckas långt bort,
för andra nalkas den inom kort.
Kärleken långt där inom oss bor,
ja kärleken, den är verkligen stor!




Fri vers av slutadraiminabyxor
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-04 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

slutadraiminabyxor
slutadraiminabyxor