Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag bryr mej inte ett skit.

du kämpar för lycka, välgång och gott resultat.
jag bryr mej inte ett skit och vetu vad ?
dina tankar om mej betyder lika med noll.
du är en nolla utan koll och alla spottar åt ditt håll.
& det bästa är att jag inte bryr mej ett jävla skit om det.




Fri vers av slutadraiminabyxor
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-20 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

slutadraiminabyxor
slutadraiminabyxor