Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- är det värt att kämpa ?

- jag sluter mina ögon och drömmer mej bort.
jag håller mina tummar hårt och hoppas, jag hoppas verkligen.
jag drömmer om ett liv, ett liv utan rädsla, ett liv utan sorg.
ett liv utan smärta, ett tryggt liv helt enkelt.
jag vill kunna sova tryggt på nätterna,
utan att behöva låsa in mej och gömma mej för dej,
jag vill kunna känna mej trygg hemma, utan att vara rädd för att bli slagen av dej.
jag vill leva ett liv utan sorg, jag blundar hårt och tänker tillbaka på tiden då du min kära lillebror fortfarande fanns här ibland oss,
du var en ängel som fick fara ifrån oss alldeles för tidigt.
varför ska inte jag få leva ett liv som alla andra ?
ett liv utan att bli misshandlad varenda dag,
ett liv som man kan känna sej trygg i.
ett liv som man vill leva.
jag har kämpat i så många år, utan att kommit fram till någonting.
slagen blir hårdare, rädslan blir större, tryggheten har försvunnit för längesen.
du väljer flaskan före familjen, varenda dag super du dej kanonfull.
och det är då allting händer, det är då du tar fram järnrören och brännbollsträt
och slår den hårt emot min kropp, jag kryper ihop till en liten boll.
det gör så ont att jag inte får fram några tårar, paniken stiger.
jag har kämpat i hela mitt liv, kommer det någonsin att få ett slut ?,
ska jag fortsätta kämpa, eller ska jag ge upp ?




Fri vers av slutadraiminabyxor
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-07 14:21



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
du skriver så att det gör ont.
tro mig det ÄR värt att kämpa!
Gud vare med dig.
2008-06-08

    eva m h
En sån fruktansvärd situation du lever i.

Har du försökt få hjälp?
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

slutadraiminabyxor
slutadraiminabyxor