Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omkring dig...

 

tanken om dig...

liknar den
vid solens strålar
som träffar min hud
och en stjärnhimmel
som lyser upp natten

och jag liknar den
vid blommors dofter
som fyller mina minnen
och doften av dig
om morgonen

och jag liknar den
vid en ljuvlig smak
när läpparna möter
din nacke

och där flyter
mina tankar
vida omkring dig

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-04 23:22



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Otroligt vackert
2008-06-05

  Lena Krantz VIP
Ja där nånstans flyter tankarna ut i drömmar så ljuva

Vackert skrivet!
2008-06-04

  korrigerad
åh, fint!
2008-06-04

  Rolfsdotter
Hur vackert som helst, njutbart! Kram Backsippan
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt