Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill så gärna åtrå mig själv i dag.

Jag önskar
att jag hade kunnat väcka mig själv
med en kyss i dag.
Tagit en av mina blonda hårslingor
och föst den lite ömt bakom mitt öra.

Serverat mig själv en kopp kaffe på balkongen.
Läst högt ur en tidning eller en bok med precis rätt tonläge.
Klätt mig i milda färger,
berömt min egen skönhet

Gett mig dagen och nöjena som present.
Ett stort paket i guldpapp och krusedulliga snören.

Jag vill så gärna åtrå mig själv i dag.
Jag behöver det.

Ge mig musiken.
Bilderna. Badvattnet.
Träningsskor och en spark i arslet.

Kanske skulle jag åtrå mig sen.
Så att jag kan älska mig själv till sömns.




Fri vers av Tina-sol
Läst 349 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-06 11:23



Bookmark and Share


  Quasimodo
Att älska oss själva behöver vi, kämpa på !!!!
2008-06-07

  Larz Gustafsson VIP
För många är det där sista tyvärr en verklighet...
2008-06-07

  mysterietsnamn
låter verkligen som en perfekt dag för mig ^^ hur fint som helst var det :)
2008-06-07

  korpfjäder
Du kan få mina gamla träningsskor... och badskummet också. Hjälper det?
Och dessutom har jag inget emot ett arsel, så för min del får du gärna ha kvar det.
2008-06-07

    Glittra G
Mmm vilken poesi. Me like!
2008-06-06

  Ulf Popeno
Det kan kännas pinsamt att vakna av att en hånglar med kudden, men jag vägrar se det som ett tecken.
2008-06-06

  Hildegun Relefors
tyckte om, det var så ärligt, men baken som börjar på a gillar jag inta, drar ner texten?
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol