Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt...

 

Anade knappt, att ljuvligt
kunde vara mycket mer
än ett vackert ord.

Anade inte,
vad som dolde sig
bakom nästa hörn.

Förväntade mig inte
något så vackert,
som när din uppenbarelse,
i lockar, ett leende
förlöste...

Det mer än anar jag,

nu vet jag.

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-06 23:25



Bookmark and Share


    Bögen
Anar en resa av det ljuvligare slaget.
Fint!
2008-06-07

  Elaine.S VIP
Att bara ana och sedan erfara....det är \"ljuvligt\"
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt