Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hudnära...

 

Där någonstans, där mellan allt,
där ett liv, där utan,
och där varm hud lever
fladdrar jag som en fjäril,
flyger snabbt som en svala,
och dyker som en falk in i värmen.
Plockar frukt oavsett årstid
och smakar på nektar,
när jag försiktigt lägger mina läppar
mot din hud.

Säg mig...

Kan jag vara annat
än ett spår av mitt forna jag,
när jag tassar bland moln,
mjuka...

som du, när jag håller dig,
i min famn, kysser din hals
och vi är än mer...

mer nära.

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-06 23:40



Bookmark and Share


    Bögen
En mycket vacker kärleksförklaring, förmedlad i målande bildspråk!
2008-06-07

  Elaine.S VIP
Wow!! så vackert...
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt