Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom och ät rutten sill knulla om du vill, men du vet väl att ..

Vi kan tycka vad vi vill
vi kan tycka vad vi vill

Men vi kan aldrig

i någon annans
skor

inte ens
vara värdiga
fotsvetten

Vi kan
knulla vem vi vill
vi kan
ha temafester
runt rutten sill

Men vi kan aldrig
se
från någon annans synvinkel

inte ens
putsa fönster

samma sätt

Vi kan dö
under en lastbil
vi kan dö
och sedan
bli knullade av en nekrofil

Men
aldrig

kan man
klona

en
individ




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-07 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan