Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lägg dig ner älskling

När slitningarna
blir till brister
då duger
inte fotbad

När solen går i moln
då går jag på
levande ljus
och
glödande
sex

Lägg dig ner
älskling
låt mig sköta jobbet

I detta fallet
så har jag inte tummen mitt i
näven




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-07 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan