Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten är misstänkt felskriven, men det är också paradoxens idé att det handlar om en blott skenbar orimlighet


Före och efter är aldrig detsamma






Ibland är det rätta
att först begå misstaget

för att få reda på
vad konsekvensen skulle bli,

sedan går det att ångra sig och tänka
att det skulle vara bättre att tänka efter före,

kanske bara att inte
kunna vrida klockan tillbaka




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-07 21:55



Bookmark and Share


  aftermath
kanske är det just så att misstag måste göras för att insikten ska falla på plats
att ångra sig hör till, kanske gott att ångra sig generöst också!
titeln säger egentligen allt här
rymmer nära nog mer än hela texten
väl skrivet!
2008-06-08

  lodjuret/seglare VIP
alla som kan läsa har rätt att ha en kommenterande åsikt, även om det är konstruktiv kritik som i första hand efterfrågas av poeten
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP