Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör det



Vad gör det
att jag ibland leker kurragömma med mina känslor
och gungar i otakt med min värld
när livet spelar hasard med mina tankar




Fri vers av Tessy
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-08 01:18



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Tärningen är kastad.
2008-06-08

  Larz Gustafsson VIP
En utmärkt illustration av hur jag själv känt mig till och från den senaste tiden.
Men så plötsligt bryter ljuset igenom. Ofta förmedlat genom en vän.
Och saker hamnar i ett annorlunda perspektiv.

Hasard är farligt...
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Tessy
Tessy