Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång var jag en fluga



Hur kunde jag ställa mig till svars för din otillgänglighet.

Du låg bredvid mig som en grå skugga i nattlampans sken levande, och någonstans under en lampskärm surrade en husfluga sina hemligheter för mig.

Hur kunde jag besegra en tystnad som lät ljudlig - kanske hjälpte det att gråta en skvätt i femton minuter max... Och någonstans i mina rutögon kände jag en tår rinna.

Men jag vill inte minnas att jag grät dessa floder. Skulle jag drunkna som en fluga, dö, och försvinna...?




Fri vers av Tessy
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-08 01:48



Bookmark and Share


  Carl Thomas
I sverige är flugor inte heliga, men dom kanske förtäljer hemlisar...? suspekta djur...

men en skön läsning ändå som berör nånstans därimellan
2010-08-10

  Dr Jimmy Johansson The 777
Flugsvamp är gott.
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Tessy
Tessy