Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är alla en del av en liten procent som sakta byggs upp till 100

Statistiken är
en samlingspunkt
ur vilken vi
kan
gotta oss åt
andras siffror
och befria
en ångest
som vi trots allt inte var ensamma om

Rostiga rustningar
faller inte
sönder

rör sig bara lite
saktare
och klumpigare
men dock

framåt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 195 gånger
Publicerad 2008-06-08 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan