Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett glas vitt

och jag betraktar
grannens
gula gräsmatta

Det är
inte
grönare på den andra sidan

Det här borde
man skölja ner med
ett
glas vitt

vatten




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-08 19:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan