Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till vårt ödmjuka renande spa med fullständiga rättigheter

Du är värd
all lyx

alla slags tänkbara krämer;
massage,
inpackningar
och på kvällen
lite packad ja
salongsberusad
av vårt exlusiva vin
med tillhörande
sju rätters meny

Du är
värd
våra
svettiga pass
och en kur
som får dig att springa
i ett till dass

Du är värd
allt det

( och vi tar glatt emot dina
pengar, ja vi ler
hela vägen till banken)




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-08 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan